Robot katalog

Robot katalog

Robot katalog travanj

Robot katalog vrijedi od 02.04. do 30.04.2013 godine

Robot katalog super ponuda za travanj. Ovaj mjesec Robot katalog akcija nudi vam povoljne cijene tehnike i tehničkih proizvoda poznatih proizvođača.

Tijekom travnja u Robot katalog akciji Gorenje bijela tehnika, Beko hladnjaci, Vivax klima uređaji i ostali proizvodi dostupni u Robot prodajnim mjestima po nižim cijenama od redovnih.

Osim spomenutih proizvoda iz Robot prodajnog asortimana u ovom izdanju Robot kataloga možete pogledati i razne proizvode za domaćinstvo, točnije setove posuđa, tave, lonce i zdjele kao i manje kućanske aparate Moulinex miksere, Classe mikrovalne i tostere, Tefal tostere, Philips usisavače i ostale slične proizvode.

U nastavku Robot kataloga na akciji su se tijekom travnja našle i LED televizije Samsung, Pioneer auto akustika, manji tehnički uređaji kao kompaktni fotoaparati, budilice, bežični telefoni i slični proizvodi.

Na samom kraju Robot vam je na akciji ponudio i bicikla za cijelu obitelj, dio vrtnog programa točnije vrtnih garnitura.

Ovaj Robot katalog vrijedi u svim Robot prodajnim mjestima u cijeloj Hrvatskoj sve do kraja tekućeg mjeseca.

Prelistajte novi Robot katalog, a želite li pogledati i sve objave o ovoj tvrtci na jednom mjestu posjetite ovu vezu: Robot.

Što vam nude drugi trgovci iz područja tehnike pogledajte na ovom mjestu: Tehnika katalozi.