Ribola katalog

Ribola katalog

Ribola katalog ožujak

Ribola katalog ožujak vrijedi od 11.03. do 31.03.2013.

Ribola katalog prehrane vrijedi do kraja ožiujka i donosi sjajnu ponudu za Uskrs. Osim prehrane, u ovom Ribola katalogu prehrane snižene su sjajne namirnice prehrane, ali i deterdženti za kućanstvo.

Tako je na akciji prehrane i sir Trapist koji košta 59.98 kuna, a na akciji se nalazi i Vindija mlijeko koje sad košta samo 4.98 kuna za litru. Tu su i lignje Ledo koje koštaju 18.98 kuna. Tu je i Zvijezda majoneza koja sad košta 27.98 kuna za veliku teglu. Na akciji je i deterdžent Persil tekući za strojno pranje rublje kao i Persil u prašku koji košta isto toliko.

Na akciji Ribola kataloga prehrane našla se i kranjska kobasica kao i hrenovke. Tu je i salam po cijeni od smao 9.98 kuna, a tu je i šunka koja sad košta 28.98 kuna. Na akciji je i kečaš Zvijezda koji košta 8.98 kuna.

Ribola katalog prehrane na akciju je stavio i sirne namaze po cijeni od 2.98 kuna kao i jogurti te Meggle vrhnje koje sad košta 1.98 kuna.

Što je sve Ribola katalog prehrane stavio na akciju pogledajte kod nas a što imaju drugi pogledajte OVDJE a što imaju ostali Ribola katalozi pogledajte u rubrici katalozi.net/ribola.