Q service katalog

Q service katalog

Q service katalog

Q service katalog vrijedi od 19.12. do 09.01.2014.

Q Service katalog za prosinac i siječanj – nove akcije iz Q Service-a, prelistajte katalog i osigurajte svom limenom ljubimcu najbolju moguću opremu po najpovoljniijim cijenama. Q Service katalog je aktualna od 19. prosinca 2013. do 9. siječnja 2014. godine.

Q Service predstavla napredan koncept koji nudi kompletnu uslugu na jednom mjestu, uz podršku najkvalitetnijih i najsposobnijih servisnih partnera. Prelistajte novi Q Service katalog i uvjerite se i sami u dobre ponude.

Izdvajamo neke od najboljlih popusta za aktualni period. Q Service katalog nudi Vam: 5 do 15 posto popusta na Hankook zimske gume za osobne automobile i čelične felge za osobna,  vozila, 20 posto popusta na RC i Brock alu naptke, 15 posto na lance za snijeg za osobna, terenska i SUV vozila, povoljne Valeo prednje i stražnje metlice brisača, 33  posto popusta na 4Max akulumulatore i 20 posto na Cartechnic i osram žarulje 40 posto popusta na set ključeva, 12 posto na tipske gumene tepihe.

Iskoristite i popuste na servise, Q Service katalog nudi Vam 25 posto popusta mali servis, servis kočionog sustava, servis amortizera i servis razvoda na Vašem automobilu. Sve detalje ponude provjerite na stranicama novog Q Service katalog izdanja.

Prelistajte cijeli novi Q Service katalog. Pratite Q Service s nama i dalje; sve najnovije kataloške objave ovog lanca servisa i prodaje auto dijelova i opreme donosimo Vam redovito na našim stranicama. Želite li još više dobrih ponuda sličnog asortimana, provjerite i druge objave u našoj rubrici Automobil.

Q Service katalog vrijedi od 19. prosinca 2013. do 9. siječnja 2014. godine.