Proming HCH katalog

Proming HCH katalog

Proming HCH katalog

Proming HCH katalog vrijedi do kraja rujna 2018

Novi Proming HCH katalog donosi bogatu ponudu školskog pribora i opreme po povoljnim cijenama: školski ruksaci i torbe, pernice, bilježnice raznih vrsta, omoti za knjige, pribor za pisanje i crtanje i još više HCH akcija; prelistajte katalog, upoznajte s ponudom i opremite svog školarca po povoljnim cijenama na jednom mjestu i ostvarite pravo na kupon  za 10 posto popusta na Converse asortiman u Shooster trgovinama. Ponude vrijede do kraja rujna 2018. godine.

Iz ponude novog Proming HCH kataloga izdvajamo:  Ploča bijela aluminijski okvir. Zidna magnetna ploča. Čvrst aluminijski okvir ne upija sprej za čišćenje. tintu markera niti bilo koju drugu tečnost. Na taj način se izbjegava deformiranje okvira i osigurava dugotrajnost ploče za 289,00 kuna.

Pernica puna 3zipa Friends Walk Together Gorjusssa, sa 3 zipa; svaki kat ima svoj zip a podloga je ukrašena srcima i zvjezdicama, sadrži: na prvom „katu“ 3 kemijske, grafitnu olovku, šiljilo, gumicu, ravnalo, kutomjer i trokut, na drugom katu 18 drvenih bojica, na trećem katu 18 flomastera, za 189,00 kuna također su  u Proming HCH katalog ponudi.

Novi Proming HCH katalog izdvaja i ponude za iznimno lagane torbe školske; primjer: Gorjuss torba dimenzija: 38x32x21 cm; anatomska; sa ojačanim dnom; ergonomski oblikovan leđni dio omogućava protok zraka; anatomski oblikovane naramenice; reflektirajući sigurnosni djelovi; remenčići za podešavanje; izrađen je od materijala koji odbija vodu te štiti od vlage; 2 džepa sa bočne strane; 3 pretinca u glavnom odjeljku; džep na zip sa prednje strane Motiv: The Hatter. Garancija 2 godine, za 429,00  kuna.

Bilježnica meki uvez A4 crte 40+4L 80g Gorjuss Mar-Mar, tisak 4/4 + mat plastifikacija + UV LAK + Glitter, 2 predlist stranice i 2 zalist stranice izrađene od bezdrvnog offset papira za 11,90 kuna još su neke od HCH katalog ponuda za aktualni period. Pratite Proming HCH s nama i dalje, u našoj rubrici  Proming HCH katalog možete pronaći sve najnovije kataloške objave  ove trgovine. Za još više sličnih ponuda posjetite naše rubrike   Za djecu ili Škola 2018 i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi HCH katalog  vrijedi do kraja rujna 2018. godine.