Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 29.05.

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 29.05.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi 29.05.2022.

U Prima webshop akciji Primamljiva srijeda ovog tjedna iskoristite super pogodnost: 40 posto popusta na na tapecirane i box spring krevete i 50 posto popusta na madrace! Opremite svoju spvaću sobu proizvodima vrhunske kvalitete po super cijenama. Prima webshop akcija vrijedi 29. svibnja 2022. godine.

Prima webshop akcija donosi 40 posto popusta na tapecirane i box spring krevete. Iz ponude izdvajamo: krevet box spring, Wing, dostupan je u dimenzijama 200×160 i 200×180 sa crnim mat metalnim nogicama, krevet tapecirani s rasvjetom, Albert, dolazi u kompletu s podiznim podnicama.

Madraci su sniženi 50 posto u Prima webshop akciji Primamljiva srijeda. Izdvajamo: madrac, Richfield lady, džepićasta jezgra, Hypersoft pjena, PU pjena, filc, visina madraca 30 cm, madrac, Vitasan extra, izrađen od hladno lijevane pjene ( HR pjena ) pojačane tvrdoće, profilirane u 7 zona.

Krevet box spring s nadmadracem i rasvjetom, Erin, ispunjen je najkvalitetnijom džepićastom jezgrom, madrac, Vitalis, kombinacija džepićastih opruga različitih tvrdoća formira zone i daje čvrst oslonac lumbalnom dijelu kralježnice još su neki od proizvoda koji su sniženi u Prima webshop akciji.

Provjerite ponudu i nabavite tapecirane i box spring krevete ili madrace po super cijenama u Prima webshop akciji Primamljiva srijeda. Ne propustite i druge webshop akcije namještaja i proizvoda za spavaće sobe na našim stranicama i kupujte povoljnije. Prima webshop akcija vrijedi 29. svibnja 2022. godine.