Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 13.04.

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 13.04.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi 13.04.2022.

U Prima webshop akciji Primamljiva srijeda iskoristite super pogodnost: 40 posto popusta na na modularne i blok kuhinje te blagovaonice! Opremite svoj dom proizvodima vrhunske kvalitete po super cijenama. Prima webshop akcija vrijedi 13. travnja 2022. godine te vrijedi za kupovinu u Prima salonima i webshopu.

Prima webshop akcija donosi 40 posto popusta na modularne kuhinje. Iz ponude izdvajamo: modularna kuhinja Julija, profilirane MDF fronte, usporivači ladica za bešumno zatvaranje uključeni u elemente, kvalitetne Metabox vodilice sa zaustavljačima, modularna kuhinja Ela s više od 20 različitih elemenata za kombiniranje.

Blok kuhinje su također sniženi 40 posto u Prima webshop akciji Primamljiva srijeda. Izdvajamo: kuhinja blok s aparatima, širina 3 metra, Klara, blok kuhinja 260 cm, Luna, elementi se sastoje od bijelih fronti i korpusa s dodatnim efektom površine drveta te radne ploče u Tobacco dekoru.

Komplet stol na razvlačenje Asensio, stolice i fotelje Tenor, komplet stol na razvlačenje Anton i stolice Farington, stol je izrađeni su od najkvalitetnijeg masivnog drva hrasta i bukve, dostupno u više dimenzija još su neki od proizvoda iz ponude a Prima webshop akcija donosi 40 posto popusta.

Provjerite ponudu i nabavite modularne i blok kuhinje te blagovaonice po 40 posto nižim cijenama u Prima webshop akciji Primamljiva srijeda. Ne propustite i druge webshop akcije namještaja na našim stranicama i kupujte povoljnije. Prima webshop akcija vrijedi 13. travnja 2022. godine.