Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 09.03.

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 09.03.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi 09.03.2022.

U Prima webshop akciji Primamljiva srijeda iskoristite 40 posto popusta na na tapecirane garniture i blagovaonice! Uredite svoju dnevnu sobu i blagovaonicu proizvodima po super cijenama. Prima webshop akcija vrijedi 9. ožujka 2022. godine te vrijedi za kupovinu u Prima salonima i webshopu.

Prima webshop akcija donosi 40 posto popusta na tapecirane garniture. Iz asortimana izdvajamo: kutna garnitura na razvlačenje, Dora max, dostupna je u dvije veličine, izbor kvalitetne tkanine u širokoj paleti boja, velika garnitura u obliku slova U, Melodia, dimenzije 362 x 290/278 x 111 cm.

Blagovaonice su također snižene 40 posto u Prima webshop akciji Primamljiva srijeda. Izdvajamo: komplet stol na razvlačenje Cross i stolice Cross, dolazi u čak četiri različite dimenzije, dvije nijanse dekora hrasta i bijeloj boji visokog sjaja, komplet stol na razvlačenje Dublin i stolice Rea.

Kutna garnitura na razvlačenje s madracem, Tomas lijevi kut, može postati kutna garnitura različitih dimenzija ili set – trosjed, dvosjed i fotelja, komplet stol na razvlačenje Davos 160(210)x90 i stolice Ana još su neki od proizvoda iz ponude a Prima webshop akcija donosi 40 posto popusta.

Provjerite ponudu i nabavite tapecirane garniture i blagovaonice po 40 posto nižim cijenama u Prima webshop akciji Primamljiva srijeda. Ne propustite i druge webshop akcije namještaja na našim stranicama i kupujte povoljnije. Prima webshop akcija vrijedi 9. ožujka 2022. godine.