Prima webshop akcija do 12.04.

Prima webshop akcija do 12.04.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi do 12.04.2022.

Prima webshop akcija povodom preuređenja Prima salona u Trogiru donosi do čak 50 posto popusta na razne proizvode. Nabavite proizvode za spavaću sobu, tapecirane i box spring krevete ili madrace po super cijenama. Prima webshop akcija vrijedi od 7. do 12. travnja 2022. godine.

U Prima webshop akciji iskoristite 40 posto popusta na proizvode za spavaću sobu. Iz ponude izdvajamo: noćni ormarić, Paola, kvalitetni okovi i ručkice, ALU profil na kliznim ormarima, modularno, komoda sa 5 ladica, Ema, klupa sa spremištem, Erin, kombinacije dviju različitih tkanina.

Tapecirani i box spring kreveti također su sniženi u Prima webshop akciji: krevet box spring s rasvjetom, Baldur, dostupne dimenzije spavanja 200×160 cm i 200×180 cm, krevet tapecirani s rasvjetom, Albert, dolazi u kompletu s podiznim podnicama, box spring krevet sa sandukom za odlaganje, uzglavlje Vigo.

Madrac, Richfield lady, spada u kategoriju srednje tvrdih madraca s licima H2 i H3 tvrdoće, visina 30 cm, madrac, Vitasan extra, višezonski je madrac izrađen od hladno lijevane pjene ( HR pjena ) pojačane tvrdoće, profilirane u 7 zona neki su od madraca koji su sniženi 50 posto u Prima webshop akciji.

Iskoristite Prima webshop akciju i nabavite proizvode za spavaću sobu, tapecirane i box spring krevete ili madrace po super cijenama. Pratite i duge webshop akcije namještaja i proizvoda za spavaće sobe na našim stranicama i kupujte povoljnije. Prima webshop akcija vrijedi od 7. do 12. travnja 2022. godine.