Prima katalog listopad

Prima katalog listopad

Prima katalog listopad

Prima katalog listopad vrijedi od 01.10. do 03.11.2012.

Prima namještaj ima novu akciju za listopad u kojoj na proizvodima za uređenje doma možete uštedjeti i do 60%. Osim zanimljivih cijena namještaja ovaj Prima katalog u akcijskom periodu donosi vam i pogodnosti koje možete ostvariti pri kupnji kao i najavu za novootvoreni Prima prodajni centar u Belom Manastiru na adresi Hrvatske republike 2.

Blagovaonice, kuhinje, stolice, kutne garniture, trosjedi, dvosjedi i fotelje, stolovi za dnevni boravak i uredski stolovi, kreveti i na zadnjoj stranici madraci, podnice i ponešto iz ponude predsoblja sadržaj je ovog zadnjeg Prima kataloga. Osim navedenog Prima vam na akciji nudi i Zanussi proizvode, kuhinjske nape, hladnjake, pećnice i ploče za kuhanje. Ovi akcija na kuhinjske aparate je samo informativno navedena u ovom Prima katalogu, više o ovom ćete, ukoliko vas zanima, trebati osobno prilikom posjete Prima centrima diljem Hrvatske.

Prima namještaj je jedan od popularnijih ovdje, stoga odvojite malo vremena i ukoliko tražite proizvode za uređenje doma prelistajte ostale Prima kataloge, na ovom mjestu: Prima katalog