Prima namještaj katalog

Prima namještaj katalog

Prima namještaj katalog

Prima namještaj katalog vrijedi od 18.02. do 17.03.2013.

Prima namještaj katalog na proljetnoj akciji donosi sjajne modele namještaja u ovo proljetno vrijeme! Tako je Prima katalog na akciji sniženja pripremio akcije od 30, 40 i 50 posto!

Prima namještaj katalog na akciji je pripremio i namještaj u pistacio boji i to po cijeni od 2.499 kuna, a na akciji je i namještaj za kuhinju, stol i stolice koji su sniženi 30 posto pa sad kšta 1.999 kuna.

Na akciji Prima namještaj kataloga nalazi se i namještaj za dnevni boravak koji je sad snižen na cijenu od također 1.999 kuna.

Prima namještaj katalog na akciji je donio i namještaj za kupaonice u prekrasnoj bijeloj boji i jednostavan za održavanje po cijeni od samo 799 kuna što znači da je sad sniženo čak 60 posto!

Na akciji Prima namještaj kataloga nalaze se i kuhinje koje su super snižene i po 30 posto pa su se kuhinje pa se mogu kupiti za već 2.299 kuna.

Prima namještaj katalog na akciji donosi i druge super artikle a o čemu se radi pogledajte u katalogu, a što imaju drugi pogledajte u rubrici ‘Namještaj‘.