Plodine  katalog

Plodine katalog

Plodine katalog br 41/2012

Plodine katalog br 41/2012 vrijedi od 11.10. do 17.10.2012.

Ovotjedni Plodine katalog donosi nam akciju prehrambenih namirnica iz dijela Plodine prodajnog asortimana koju do 17. listopada možete pronaći u svim Plodine trgovinama diljem Hrvatkse.

Iz ovog Plodine kataloga za vas izdvajamo: populane Mandarine koje u ovom periodu u Plodinama možete nabaviti po cijeni od 4.99kn za kilogram, juneći vrat s kostima 43.99kn, Veli rat extra djevičansko maslinovo ulje samo 29.99kn za pakiranje od jedne litre, dalje, od delikatesa Meroni mortadela, 100g samo 2.99kn, od mliječnih proizvoda Z’bregov mlijeko po povoljnoj cijeni od samo 4.89kn po litri, od higijenskih proizvoda Nivea gelovi za tuširanje u pakiranju od 250ml po cijeni od 11.89kn, itd.

Osim navedenih proizvoda iz ovog Plodine kataloga u trgovinama vas očekuje svakodnevno bogata ponuda svježeg voća i povrća, a u samoj sredini ovog kataloga osim prehrambenih namirnica široke potrošnje Plodine vam donosi i ponešto manjih proizvoda za domaćinstvo s značajnim uštedama i do 50%.

Na samom kraju ovog Plodine kataloga pogledajte i Plodine ovotjednu vikend akciju, kao i ponudu proizvoda za nadolazeći blagdan Svi sveti.

Želite li pogledati i ostale Plodine kataloge jednostavno slijedite linku u nastavku Plodine katalog.

Sve Plodine kataloge kao i dnevne, tjedne kao vikend akcije možete pronaći na jednom mjestu, ovdje Plodine.