Planet obuća katalog Velika školska ponuda

Planet obuća katalog Velika školska ponuda

Planet obuća katalog Velika školska ponuda

Planet obuća katalog Velika školska ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Planet Obuća katalog – Velika školska ponuda – odličan izbor obuće za djecu svih uzrasta, od vrtićke do tinejdžerske dobi – praktične tenisice visoke i niske, na čičak ili na vezanje, s ukrasnim svilenim vezicama, jednobojne ili s raznim uzorcima za djevojčice i dječake, sve po vrlo povoljnim cijenama. Prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i nabavite povoljnu odjeću po najpristupačnijim cijenama. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

U novom Planet obuća katalogu pronaći ćete veliki izbor odjeće za školarce, pa i one nešto mlađe. Tenisice, cipele, papuče i obuća za trening i tjelesni, već od broja 20 pa do broja 41, s cijenama u rasponu od 69,00 do 269,00 kuna. Iz ponude smo izdvojili najatraktivnije:

Tenisice s pomponima veličina 36 do 41 za 139,00, tenisice s ukrasnim svilenim vezicama, plave ili ružičaste, za 269,00, dječje tenisice veličine od 24 do 35 na čičak, s uzorcima za djevojčice ili za dječake, za 119,00, visoke dječje tenisice s uzorcima za djevojčice i za dječake, na čičak, za 179,00, platnene patike u raznim bojama za samo 89,00, platnene patike za tjelesni i trening za samo 69,00,  papuče visoke na čičak, razni motivi, za 69,00, platnene visoke tenisice veličine 20 do 25 i 24 do 32, razni uzorci, za samo 139,00 – sve to i još više u ponudi je novog Planet Obuća kataloga.

Pogledajte novi Planet Obuća  katalog i provjerite sve ponude s nove Planet Obuća akcije.  Pratite  Planet Obuća kataloge   na našim stranicama i ne propuštajte Planet Obuća akcije, a sve ostale ponude potražite sličnog asortimana u našim rubrikama Za djecu, Škola 2017 ili  Obuća

Planet Obuća katalog vrijedi do prodaje zaliha.