Planet obuća katalog Proljeće

Planet obuća katalog Proljeće

Planet obuća katalog Proljeće vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Planet Obuća katalog – najbolje od proljetne kolekcije s polica Planet Obuća trgovina – otkačene natikače s raznim aplikacijama, kožne sandale za svečani look Carla Sanchez; Nina Fashion brand koji prati najnovije trednove u ženskoj obući, Ella – obuća za dame srednje i zrelije životne dobi, modne torbe i još više dobrih Planet Obuća akcija; prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i nabavite novi par cipela za ovo proljeće po povoljnoj cijeni. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

U novom Planet Obuća katalogu očekuje Vas Veliki izbor sandala s povišenom punom petom, raznih boja i modela, sa sjajnim aplikacijama, šljokicama, s cvjetnim uzorkom ili jednobojne; crvene, plave, ljubičaste, srebrne ili neutralne bež, smeđe ili crne, već od 229,00 kuna, otkačene natikače s raznim aplikacijama već od 129,00 kuna, torba s likom Smilie za 249,00 kuna.

Kožne sandale za svečani look Carla Sanchez; crvene, bež ili crne, za 449,00 kuna natikače sa šljokicama crne za 19,00 kuna, torba sa stiliziranom aplikacijom mačke, za 259,00, srebrne štikle za 249,00, sandale – špagerice s visokom punom petom, raznih boja i modela; u izgledu trapea, s cvjetnim uzorkom, crvene… svi modeli za 229,00 kuna također su u Planet Obuća katalog ponudi.

Novi Planet Obuća katalog predstavlja Vam i nove modele Nina Fashion branda koji prati najnovije trednove u ženskoj obući te svojim dizajnom ističe elegantne i ženstvene linije cipelea; idealne za svečane i svakodnevne prilike, razni modeli i stilovi, već od 189,00 te  Ella obuću za dame koje cijene udobnost, kvalitetu izrade i profinejni dizajn; spoj viske udobnosti i otjene sofisticaranosti za elegantne žene srednje i zrelije životne dobi; za lijep, odmjeren i siguran korak; razni modeli, već od 169,00 kuna i još više Planet Obuća akcija.

Zavirite na stranice novog Planet Obuća kataloga i provjerite sve modele za proljeće na akciji. Pratite Planet Obuća kataloge na našim stranicama i ne propuštajte Planet Obuća akcije, a sve ostale ponude potražite sličnog asortimana u našoj rubrici Obuća

Planet Obuća katalog vrijedi u periodu od  do prodaje zaliha.