Planet obuća katalog

Planet obuća katalog

Planet obuća katalog proljeće

Planet obuća katalog vrijedi za proljeće/ljeto 2013 godine

Pogledajte novi Planet obuća katalog s proljetnim trendovima za žene, muškarce i djecu. Planet obuća katalog novu kolekciju možete već sada pronaći u trgovinama, a ponuda vrijedi sezonski tj. do isteka zaliha.

Planet obuća katalog pripremio je sjajnu ponudu ženskih, mupkih i dječjih modela cipela. Tako su se na akciji Planet obuća kataloga našle, salonke, sandale i sportski modeli obiće.

Za ljubitelje potpetica s otvorenim prstima Planet obuća katalog donosi nekoliko modela u više atraktivnih i trnedi boja. Tu su i cipele s visokom štiklom te platformom.

Planet obuća katalog obuća osim toga donosi i špagerice koje su uvijek u modi,a one dolaze u casual, ali i poslovnoj varijanti. O

Planet obuća katalognije zaboravio ni na modele za djecu! Tako su u ovom katalogu obuće na akciji dječje balerinke u raznim modelima i uzorcima. Slični modeli nalaze se i u rubrikama za odrasle, točnije, za opuštene cure i mame vedra duha!

Na akciji se nalaze i razne druge cipele, od onih s debljim džonom do onih skroz mekanih u Planet obuća katalogu.

Planet obuća katalog ima i ponudu za muškarce pa je pripremio modele za posao, zabavu i rekreaciju te svečane cipele. Što sve ima Planet obuća katalog pogledajte kod nas a što imaju drugi pogledajte u rubrici ‘Obuća‘.