Planet obuća akcija

Planet obuća akcija

Planet obuća akcija

Planet obuća akcija vrijedi do isteka zaliha

Planet obuća akcija – Najveća školska akcija u tijeku je u Planet Obuća dućanima! Pogledajte Planet obuća akcija letak i odaberite neki od atraktivnih modela ljetne obuće za vaše školarce. Planet Obuća akcija traje sve do isteka zaliha.

 

Planet Obuća akcija uvijek je dobra prilika za uštedu. Opremite djecu za početak nove školske godine ili polazak u vrtić po pristupačnim cijenama, već od 59,00 kuna. Pogledajte što Vam  povodom početka nove školske godine donosi nova Planet Obuća akcija.

 

Platnene balerinke za samo 59,00 kuna, platnena sportska obuća pogodna za tjelesni odgoj u školi već od 79,00 kkuna, tenisice manji brojevi već od 89,00 kuna i veći brojevi za samo 129,00 kuna, supermoderne platnene niske tenisice u više boja za 119,00 i visoke za samo 129,00 kuna, sportska obuća na čičak već od 149,00 i cipele manji brojevi, također na čičak za 149,00 kuna.

 

Pogledajte što Vam donosi nova Planet Obuća akcija i uštedite kupujući udobnu odjeću za svoje školarce. Pratite Planet Obuća ponude s nama i neka Vam ne promakne niti jedna Planet Obuća akcija. Provjeravajte redovito našu rubriku Planet Obuća katalog i budite u tijeku sa svim aktualnim ponudama. Tražite li još više dobrih ponuda sličnog asortimana, preporučamo Vam naše rubrike Obuća i Škola 2013 za još više raznolikih povoljnih ponuda.