cipele Pitarello

cipele Pitarello

Cipele Pitarello moda za sve

Cipele Pitarello pronađite u svim većim gradovima

Pitarello cipele čine veliki dio Pitarello prodajnog asortimana kojeg možete pronaći u svim većim gradovima u Hrvatskoj. Cipele Pitarello odišu mladenačkim duhom i modernim krojevima, vole ih sve generacije i pravi su mamac za modne sladokusce.

Pitarello je tvrtka koja se specijalizirala za prodaju cipela i ostale obuće i kožne galanterije. Tvrtka Pitarello ima svoj maloprodajni lanac u gotovo svim većim Hrvatskim gradovima. Osim maloprodaje cipela Pitarello ima i veleprodaju obuće i već spomenute kožne galanterije. Osim navedenog Pitarello svojim kupcia nudi i razne druge srodne proizvode kao kišobrani, naočale za sunce, raznu bižuteriju i slične proizvode.

Cipele Pitarello tradicijom sežu gotovo stotinu godina u prošlost kada je istoimena tvrtka počela svoju proizvodnju u talijanskom gradu. U Hrvatskoj cipele Pitarello nastavljaju uspješnu priču svojeg matičnog branda iz Italije poslujući s velikim brojem domaćih kupaca.

Prva trgovina s cipele Pitarello ponudom otvorena je u Zagrebu u tadašnjoj trgovačkoj kući. Ta vremena su bila ratna i Pitarello je imao težak zadatak pored tadašnje konkurencije izboriti se za svoju poziciju na tržištu. Međutim, ne samo da je tvrtka Pitarello uspjela opstati na domaćem tržištu poslujući prema domaćim kupcima, nego su cipele Pitarello obilježile generacije zadovoljnih kupaca koji ih s zadovoljstvom i dan danas nose.

Nakon uspješnog starta s cipelama Pitarello u Zagrebu, tvrtka se širi i na druge gradove. Kako je navedeno poviše, danas Pitarello cipele kupiti možete u svim većim Hrvatskim gradovima, a trgovine koje trenutno rade su Pitarello Zagreb Jankomir, Srednjaci Knežija, Žitnjak, trgovački centar West Gate, Kaštela, Osijek, Pula, Rijeka, Split, Varaždin i Zadar. S obzirom da je najmanja površina Pitarello trgovina je tisuću metara kvadratnih možete samo zamisliti koliki je izbor cipela Pitarello na državnoj razini.

Velika posvećenost izboru modela i brzoj reakciji na potrebe kupaca, najbolji omjer kvalitete i finalne cijene, glavna su politika Pitarello tvrtke. Zanimljivo je još i za spomenuti da cipele Pitarello u jednakim intervalima stižu u Hrvatske trgovine kada i u velike talijanske modne meke Milano, Trst, Veneciju i ostale gradove u kojima su Pitarello cipele prisutne.

Pogledajte rubriku Pitarello katalog u kojoj objavljujemo posljednje Pitarelo kataloge koji uključuju i cipele Pitarello kao i ostalu Pitarello obuću. Rubriku možete pronaći na linku koji donosimo u nastavku: Pitarello katalog.

Uživajte uz cipele Pitarello!