Pevec Šibenik

Pevec Šibenik

Pevec Šibenik otvorenje

Novi Pevec Šibenik centar od 23.04.2015. Dalmare shopping centar

Otvorenje Pevec Šibenik centra 23.04.2015. Dalmare shopping centar.

Prvi Hrvatski trgovački lanac Pevec ovaj tjedan u četvrtak, 23. travnja 2015. godine otvara novi prodajni centar u gradu Šibeniku. Novo prodajno mjesto u Dalmaciji nalaziti će se u sklopu poznatog trgovačkog centra Dalmare koji se nalazi na adresi ulica Velimira Škorpika 23, Šibenik.

U svojoj redovnoj ponudi Pevec Šibenik će nam nuditi više od 100.000 raznih proizvoda za kuću, vrt, hobi, gradnju i ostalo. Točnije, sve ono što smo navikli viđati u redovnoj prodajnoj ponudi Pevec centara i u drugim gradovima diljem Hrvatske.

Pevec Šibenik je trenutno 19. prodajni centar Pevec-a u Hrvatskoj, a osim Šibenika Pevec možete pronaći u sljedećim gradovima: Bjelovar, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Kutina, Makarska, Osijek, Pula, Rijeka, Split, Varaždin, Zadar, Zagreb i Sesvete.

Pogledajte na sljedećoj poveznici Pevec aktualnu ponudu koja će vrijediti i za novi Pevec Šibenik prodajni centar: Pevec akcijski katalog.

Detaljne informacije o drugim Pevec centrima, lokaciji, kontakt telefonima ili radnom vremenu donosimo vam na ovom mjestu: Pevec centri.

Dodatne informacije o novom prodajnom centru u gradu Šibeniku možete dobiti na Pevec besplatni info telefon na broju 0800 44 62.

Pevec Šibenik prodajnom centru želimo puno uspjeha u budućem radu i još više odličnih akcijskih ponuda na svačije zadovoljstvo.

Informativne slike novog centra u Šibeniku pogledajte niže.

Pevec Šibenik Dalmare

Pevec Šibenik Dalmare

Pevec Šibenik otvorenje

Pevec Šibenik otvorenje