Pepco katalog Sportska odjeća

Pepco katalog Sportska odjeća

Pepco katalog Sportska odjeća

Pepco katalog Sportska odjeća vrijedi od 12.01. do 25.01.2023.

Novi Pepco katalog donosi: Bunny Cardio slušalice za samo 10 eura, Cardio Bunny komplet 2 para čarapa za samo 3 eura, Cardio Bunny žensma pamučna majica s kapuljačom za samo 15 eura, i ostale Pepco akcije. Ponude vrijede u periodu od 12.siječnja do 25.siječnja 2023.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Pepco katalogu potražite: Bunny Cardio slušalice za samo 10 eura, Cardio Bunny ženske sportske tajice, od materijala koji se brzo suši, neprozirne, sa širokom elastičnom trakom u pojasu i šavovima za oblikovanje figure, s otiskom, veličina XS-XL za samo 12 eura, Cardio Bunny ženska sportska majica, veličina XS-XL za samo 10 eura.

Cardio Bunny komplet 2 para čarapa za samo 3 eura, Cardio Bunny ženska sportska majica s ovratnikom, te sa zatvaračem i džepovima, jednobojna, veličina XS-XL za samo 15 eura, Cardio Bunny ženski donji dio trenirke, s bočnim elementima u kontrastnoj boji i prorezima na dnu nogavica, veličina XS-XL za samo 15 eura, također se nalaze u novom Pepco katalogu.

Novi Pepco katalog izdvaja i: Cardio Bunny žensma pamučna majica s kapuljačom za samo 15 eura, Cardio Bunny donji dio trenirke, ženski, pamučni, s džepovima, te s vezanjem u pojasu i otiskom, veličina XS-XL za samo 15 eura, Cardio Bunny ženski sportski grudnjak s umetcima u košaricama koji se mogu izvaditi i širokom elastičnom trakom, jednobojan, veličina S-XL za samo 7 eura, i razne druge Pepco akcije odjeće.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Pepco katalog preporuča i: Cardio Bunny sportski top za djevojčice za samo 6 eura, Cardio Bunny bežične slušalice za umetanje u uho, s ugrađenim mikrofonom i upravljenjem na dodir, u kompletu u kojem dolazi i futrola s ugrađenim punjačem i kabelom za punjenje za samo 10 eura, Cardio Bunny tenisice, veličina 36-41 za samo 12 eura.

Prelistajte cijeli katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte povoljno u Pepcu. Pratite našu rubriku Pepco katalog, i pratite i ostale Pepco akcije. Za još više dobrih ponuda provjerite i druge aktualne kataloge u našoj rubrici Odjeća.

Novi Pepco katalog vrijedi  od 12.siječnja do 25.siječnja 2023.godine.