Pepco katalog Sesvete

Pepco katalog Sesvete

Pepco katalog Sesvete

Pepco katalog Sesvete vrijedi od 18.05. do 24.05.2023.

Novi Pepco katalog donosi: LED svijetleće kuglice, 10 komada već od 3 eura, mirisna svijeća od soje za samo 5 eura, i ostale Pepco akcije. Ponude vrijede u periodu od 18.svibnja do 24.svibnja 2023.godine u novootvorenom Pepco centru u Sesvetama. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Pepco katalogu potražite: LED svijetleće kuglice, 10 komada, promjera 6cm, dužine lanca 165cm, dostupne u raznim bojama, već od 3 eura, mirisna svijeća u staklenoj posudi, s metalnim poklopcem, dostupna u raznim mirisima i bojama, po super cijeni za samo 5 eura.

Mirisna svijeća od soje, u staklenoj posudi, s drvenim poklopcem s izrezbarenim otvorima, dostupna u raznim mirisima, promjera 11cm, visine 8,5cm za samo 5 eura, komplet koji u svojem sastavu sadrži 2 čaše za kavu, staklene, prozirne, volumena 2x270ml, prikladne za pranje u perilici posuđa za samo 2.30 eura, također se nalaze u novom Pepco katalogu.

Prelistajte cijeli katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte povoljno u Pepcu. Pratite našu rubriku Pepco katalog, i pratite i ostale Pepco akcije. Za još više dobrih ponuda provjerite i druge aktualne kataloge u našoj rubrici Odjeća.

Novi Pepco katalog vrijedi  od 18.svibnja do 24.svibnja 2023.godine.