Pepco katalog Ljeto

Pepco katalog Ljeto

Pepco katalog Ljeto

Pepco katalog Ljeto vrijedi od 01.06. do 14.06.2023.

Novi Pepco katalog donosi: Tunika za djevojčice za samo 4 eura, Traper hlače za žene, kratke, za samo 10 eura, muška majica bez rukava, veličina S-XXL za samo 4 eura, muška majica s otiskom, veličina S-XXL za 6 eura, i ostale Pepco akcije. Ponude vrijede u periodu od 01.lipnja do 14.lipnja 2023.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Pepco katalogu potražite: Tunika za djevojčice za samo 4 eura, kratke hlače za djevojčice, od mikrovlakana, te od materijala koji se brzo suši, s vezanjem u pojasu, veličina 134-170cm za samo 2.50 eura, kratke hlače za djevojčice ili dječake, od mikrovlakana, s džepovima i otisko, veličina 104-134cm za samo 2.50 eura, majica za dječake, s otiskom, veličina 134-170cm za 3 eura.

Traper hlače za žene, kratke, za samo 10 eura, muške kratke hlače od mikrovlakana, s vezanjem u pojasu i džepovima, te s The Simpsons otiskom po licenci, veličina S-XXL za samo 9 eura, ženske kratke hlače sa širokom elastičnom trakom u pojasu i džepovima, jednobojne, vleičina 34-42 za samo 6 eura, također se nalaze u novom Pepco katalogu.

Novi Pepco katalog izdvaja i: Muška majica bez rukava, veličina S-XXL za samo 4 eura, ženska prugasta majica s aplikacijom, veličina S-XXXL za samo 6 eura, ženski top s V-izrezom i vezanjem na donjoj strani, jednobojan, veličina S-XXL za samo 5 eura, ženska suknja s elastičnom trakom i vezanjem u pojasu, te s bočnim izrezom, veličina S-XXL za samo 9 eura, i razne druge Pepco akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Pepco katalog preporuča i: Muška majica s otiskom, veličina S-XXL za 6 eura, muške kratke hlače s vezanjem u pojasu i džepovima, jednobojne, veličina S-XXL za samo 6 eura, kratke hlače za bebe, za djevojčice, s vezanjem u pojasu, s otiskom, veličina 74-98cm za samo 3 eura, majica ili kratke hlače za bebe, za dječake, s otiskom, za samo 4 eura.

Prelistajte cijeli katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte povoljno u Pepcu. Pratite našu rubriku Pepco katalog, i pratite i ostale Pepco akcije. Za još više dobrih ponuda provjerite i druge aktualne kataloge u našoj rubrici Odjeća.

Novi Pepco katalog vrijedi  od 01.lipnja do 14.lipnja 2023.godine.