Pepco katalog Igračke

Pepco katalog Igračke

Pepco katalog Igračke

Pepco katalog Igračke vrijedi od 02.11. do 22.12.2023.

Novi Pepco katalog donosi: Tablet za crtanje, s motivom životinja za samo 6 eura, Early Steps jež senzorna igračka za samo 5 eura, Moon Loom kompelt za izradu narukvica, za samo 10 eura, i ostale Pepco akcije. Ponude vrijede u periodu od 02.studenog do 22.prosinca 2023.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Pepco katalogu potražite: Tablet za crtanje, s motivom životinja za samo 6 eura, božićni drveni vlak, 6 komada, pogodan za djecu stariju od 1,5 godina, za samo 12 eura, kompleet fidget puzzle s popper puzzlama, dimenzija 17x25x1,8cm za samo 5 eura, božićna drvena igra, 43 komada, s čekićem za samo 10 eura.

Early Steps jež senzorna igračka za samo 5 eura, klavir s melodijama i zvukovima životinja, dimenzija 28x6x22cm, pogodan za djecu stariju od jeden godine, za samo 10 eura, ugračka puzajući rak, sa zvukom i svjetlima, za samo 10 eura, lutke-prsti životinja, 5 komada, pogodno za djecu stariju od 3 godine za samo 4 eura, također se nalaze u novom Pepco katalogu.

Novi Pepco katalog izdvaja i: Moon Loom kompelt za izradu narukvica, za samo 10 eura, mekana igračka jednorog, sa zvukom i svjetlima, duljine 65cm za samo 17 eura, uz baterije uključene u cijenu, interaktivni pas s daljinskim upravljačem, koji reagira na anredbe, hoda i ispušta zvukove, te s daljinskim upravljačem koji izdaje naredbe na engleskom jeziku za samo 25 eura, i razne druge Pepco akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Pepco katalog preporuča i: Baby Lilly lutka beba visine 30cm za samo 9 eura, Minis lutka iznenašenja, komplet koji uključuje lutku i dodatke, visine 13cm za samo 12 eura, L.O.L. Surprise lutka s uključenom životinjom, visine lutke 9 cm za samo 10 eura, lutka beba u krevetu, s priborom, visine 25cm, pogtodna za djecu stariju od 1,5 godina za samo 17 eura.

Prelistajte cijeli katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte povoljno u Pepcu. Pratite našu rubriku Pepco katalog, i pratite i ostale Pepco akcije. Za još više dobrih ponuda provjerite i druge aktualne kataloge u našim rubrikama Za djecu, Božić 2023Odjeća.

Novi Pepco katalog vrijedi  od 02.studenog do 22.prosinca 2023.godine.