Pepco katalog

Pepco katalog

Pepco katalog

Pepco katalog vrijedi od 09.02. do 22.02.2023.

Novi Pepco katalog donosi: Bekkin majica za samo 6 eura, Bekkin tenisice za samo 15 eura, Bekkin ženska majica za samo 12 eura, Bekkin sportske hlače za djevojčice, za samo 10 eura, i ostale Pepco akcije. Ponude vrijede u periodu od 09.veljače do 22.veljače 2023.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Pepco katalogu potražite: Bekkin majica za samo 6 eura, Bekkin ženski donji dio trenirke, termo, sa širokom oblikujućom elastićnom trakom u pojasu i džepovima sa zatvarače, jednobojne, veličina S-XXL za samo 10 eura, ženska majica s kapuljačom, s visokim udjelom pamuka, produženog kroja, s boćnim izrezima i otiskom, veličina S-XXL za samo 12 eura.

Bekkin tenisice za samo 15 eura, Bekkin muški donji dio trenirke, s vezanjem u pojasu, džepovima sprijeda, skrivenim džepom straga i reflektirajućim elementima, veličina S-XXL za samo 11 eura, Bekkin ženska sportska majica, prozračna, od materijala koji se brzo suši, dvobojna, veličina XS-Xl za samo 7 eura, također se nalaze u novom Pepco katalogu.

Novi Pepco katalog izdvaja i: Bekkin ženska majica za samo 12 eura, Bekkim muška majica s kapuljačom, te sa zatvaračem i s džepovima s reflektirajućim elementima, veličina S-XXL za samo 15 eura, Bekkin muške tenisice, s vezicama, te s reflektirajućim elementima i profiliranim uloškom, veličina 40-45 za samo 17 eura, i razne druge Pepco akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Pepco katalog preporuča i: Bekkin sportske hlače za djevojčice, za samo 10 eura, Bekkin tenisice za dječake, s vezicama, te s reflektirajućim elementima i profiliranim uloškom, veličina 33-39 za samo 15 eura, Bekkin donji dio trenirke za dječake, s vezanjem u pojasu, džepovima i reflektirajućim elementima za samo 10 eura.

Prelistajte cijeli katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte povoljno u Pepcu. Pratite našu rubriku Pepco katalog, i pratite i ostale Pepco akcije. Za još više dobrih ponuda provjerite i druge aktualne kataloge u našoj rubrici Odjeća.

Novi Pepco katalog vrijedi  od 09.veljače do 22.veljače 2023.godine.