Orsay katalog

Orsay katalog srpanj kolovoz 2018

Orsay katalog srpanj kolovoz 2018 vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Orsay katalog – najbolje od nove Orsay kolekcije za sezonu ljeto 2018 – prelistajte katalog, upoznaje se s ponudom i inspirirajte se za svoj ljetni look uz Orsay modele. Katalog vriejdi do prodaje zaliha.

U Orsay katalogu očekuje Vas odličan izbor laganih ljetnih hlača, dugih, kratkih, a posebno hlača duljine do sredine listova, pretežito svijetlih i žarkih boja, jednobojnih ili s raznim uzorcima; od cvjetnih do apstraktnih. Majice kratkih rukava sa zanimljivim uzorcima – ove sezone vrlo popularne točkice i cvjetni uzorak, ali i uzorak voća, tropski uzorak, uzorak listova…

Ono po čemu je Orsay brand ipak najpopularniji i po čemu najviše privlači poglede na svoje izloge su haljine, bluze i „ozbiljniji“ setovi. I ove sezone Orsay ima jednu od najženstvenijih kolekcija haljina, s nezaobilaznim cvjetnim uzorkom, ali i jednobojnih, među kojima se ističu žarke boje, osobito crvena i žuta i „nova ljubav“ – boja vina.

Za ovo ljeto Orsay predlaže i kombinacije žarkih boja i cvjetnih uzoraka s vječno trendy traperom. Orsay katalog donosi prijedloge za traperice i traper jakne za ovu sezonu. U Orsay katalogu osim izvrsne kolekcije za vruće ljetne dane pronaći ćete i nekoliko modela laganih jakni, „motorističkog“ kroja ili klasičnog sakoa, koje ćete bez problema iskombinirati s nekom od Orsay haljina.

Zavirite na stranice novog Orsay kataloga, provjerite kompletnu ponudu i odaberite nešto za sebe. Pratite Orsay kataloge s nama i dalje, a za još više ponuda posjetite našu rubriku Odjeća ili Modni katalozi i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi Orsay katalog vrijedi sve do prodaje zaliha.