Orsay katalog Proljeće

Orsay katalog Proljeće

Orsay katalog Proljeće 2018

Orsay katalog Proljeće vrijedi do isteka zaliha.

Novi Orsay katalog – najbolje iz nove Orsay kolekcije za sezonu Proljeće 2018 – prelistajte novi Orsay katalog i prepustite se užitku. Ponuda kataloga vrijedi sve do prodaje zaliha.

Novi Orsay katalog predstavlja Vam Orsay kolekciju za nadolazeću sezonu proljeće 2018. godine, u kojoj prevladavaju razigrane boje, beskrajno romantični modeli s razigranim printevima i uzorcima među kojima definitivno dominira cvjetni, kao i nekoliko odličinih ideja haljina s točkicama… Valentinovo i proljeće nadahnuli su novu Orsay kolekciju.

Trendovi nove sezone inspirirali su Orsay dizajnere, a što sve možete očekivati na policama ovog njemačkog modnog branda pogledajte na stranicama novog Orsay kataloga za sezonu proljeće 2018. godine. Cijene su, kao što smo i navikli kod Orsaya pristupačne i pružaju odličan omjer kvalitete i cijene.

Prelistajte novi Orsay katalog, provjerite sve modele nove  Orsay kolekcije za sezonu Proljeće 2018 godine i odaberite svoju kombinaciju za prve tople  dane. Pratite Orsay kataloge  na našim stranicama i  dalje, a za još više izbora provjerite i ostale aktualne kataloge u našim rubrikama Modni katalozi i  Odjeća.

Novi Orsay katalog vrijedi sve do prodaje zaliha.