Orsay katalog

Orsay katalog

Orsay katalog proljeće 2015

Orsay katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Orsay katalog – najbolje iz nove Orsay kolekcije za sezonu Proljeće 2015 – prelistajte novi Orsay katalog i prepustite se užitku. Ponuda kataloga vrijedi sve do prodaje zaliha.

Nova Orsay kolekcija inspirirana je kalifornijskim proljećem. S otiskom “pustinjskog  cvijeta”, koji se nalazi i na haljini s naslovnice Orsay kataloga Orsay kolekcija se poigrava kroz veći broj modela.

Orsay katalog nudi nepogrešiv poslovni stil ili modele za proljetne šetnje gradom uz jakne izgleda kože, kombinacije bijele i pastelnih boja te živahnih cvjetnih printova. Haljine iz novog Orsay kataloga mogu se opisati svim epitetima kojima se odlikuje samo proljeće: živahno, razigrano, zavodljivo i ženstveno.

Prelistajte novi Orsay katalog, provjerite sve modele nove  Orsay kolekcije za sezonu Proljeće 2015 godine i odaberite svoju kombinaciju za prve tople  dane. Pratite Orsay kataloge  na našim stranicama i  dalje, a za još više izbora provjerite i ostale aktualne kataloge u našim rubrikama Modni katalozi i  Odjeća.

Novi Orsay katalog Proljeće 2015 vrijedi sve do prodaje zaliha.