Orsay katalog

O Orsay katalog

Orsay katalog

Orsay katalog jesen zima 2014 vrijedi sezonski do isteka zaliha

Orsay katalog – nova kolekcija Orsay branda za sezonu Jesen / Zima 2014 / 2015 – izvrsni modni prijedlozi za poslovni look, svečane prigode ali i casual outfit. Prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom, koja vrijedi do isteka zaliha.

Nova Osay kolekcija  inspirisana je gradskom elegancijom, ali i odjećom koja garantira komfor ali i ženstvenost, u svakoj prilici. Naglasak je na psetelnim i decentnim bojama te  klasičnim ali zavodljivim krojevima.

Njemačka modna kuća Orsay ima tradiciju dugu gotovo četiri desetljeća, a na hrvatskom tržištu prisutna je nekoliko godina. Orsay brand je poznat po ženstvenim, udobnim i trendy modelima, te pristupačnoj cijeni

Iz nove kolekcije posebno izdvajamo novu liniju haljina u kojoj će svaka žena pronaći nešto za sebe.  Uz pastelne, crne i sive jesensko-zimske klasike te boju kestena,  u Orsay kolekciji svoje su mjesto našle i nešto “življe” boje kao što su tamnoplava s naslovnice kataloga, vatreno crvena  i druge.

Prelistajte novi Orsay katalog, provjerite sve modele nove  Orsay kolekcije za sezonu Jesen/Zima 2014 / 2015 godine i odaberite svoju kombinaciju za prve jesenske dane. Pratite Orsay kataloge  na našim stranicama i  dalje, a za još više izbora provjerite i ostale aktualne kataloge u našim rubrikama Modni katalozi i  Odjeća.

Novi Orsay katalog Jesen / Zima 2014 / 2015 vrijedi sve do prodaje zaliha.