Oriflame katalog Ljeto

Oriflame katalog Ljeto

Oriflame katalog Ljeto

<3>Oriflame katalog Ljeto vrijedi od 01.06. do 30.09.2019.

Novi Oriflame katalog donosi: Novi Oriflame katalog – posebno izdanje s izvrsnim ponudama popusta za vjernost; popusti za više kupnji iz Oriflame kataloga i druge pogodnosti. Prelistajte katalog , upoznajte se s ponudom i iskoristite prilike za uštedu. Ponude vrijede od 1. lipnja do 30. rujna 2019. godine.

Novi Oriflame katalog nudi super priliku za uštedu pri kupnji modne torbe za samo 49,90 kn: Ako ostvarite po 75 BB u svakom od kataloga (Katalozi lipanj, srpanj i kolovoz), u Katalogu rujan Linnea vikend torba vrijednosti 379,00 kn može biti vaša ZA SAMO 49,90 kn. Torba je prostrana i udobna za nošenje. promjenjive veličine i oblika, s dekorativnim privjeskom u obliku prugastog cvijeta, jedan pretinac s patentnim zatvaračem i 2 otvorena pretinca, podesivi i odvojivi remen, Ne sadrži PVC Veličina: 45 x 18 x 31,5 cm.

Oriflame katalog nudi i opciju: Ostvarite najmanje 75 BB osobne kupnje kumulativno u drugom katalogu sudjelovanja (Katalog srpanj ili kolovoz) i dobijte najskuplji proizvod s vaše narudžbe kojom ostvarujete uvjet za samo 29,90 kn. Ostvarite najmanje 75 BB osobne kupnje kumulativno u prvom katalogu sudjelovanja (Katalog lipanj, srpanj ili kolovoz) i dobijte najskuplji proizvod s vaše narudžbe kojom ostvarujete uvjet za samo 39,90 kn.

Ostvarite najmanje 75 BB osobne kupnje kumulativno u trećem katalogu sudjelovanja (Katalog kolovoz) i dobijte najskuplji proizvod s vaše narudžbe kojom ostvarujete uvjet za samo 9,90 kn. Prelistajte cijeli Oriflame katalog za pregled kompletne ponude  iz Oriflame-a. Pratite Oriflame kataloge s nama i dalje i ne propuštajte novosti, a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika.

Novi Oriflame katalog vrijedi u periodu od 1. lipnja do 30. rujna 2019. godine.