Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog 5/2013

Oriflame katalog vrijedi od 25.03. do 14.04.2013 godine

Novi Oriflame katalog donosi sjajnu ponudu dekorativne kozmetike ali i kozmetičkih proiizvoda za održavanje higijene i lijepog tijela i lica. Naranvo, Oriflame katalog i ovog puta pripremio je razne akcije na svoje proizvode.

I novom katalogu kozmetike Oriflamea zaštitno lice je Malin Akerman koja promovira istinsku ljepotu i jednostavnost u skladu s prirodom i naravno, proljećem koje je pred nama. Tako je na akciji iz njezine kolekcije Volume Blid maska po akcijskoj cijeni od 48.90 kuna, a svi kupci na akciji prilikom kupnje maskare za 80 posto manje mogu kupiti i tuš za kapke koji sad košta u toj ponudi kozmetike 11.90 kuna.

Oriflame katalog kozmetike pripremio je i bogatu paletu sjenila za oči u toplim i hladim, ali najviše prirodnim tonovima. Dvobojno sjenilo tako u ponudi košta 44.90 kuna, a u toj ponudi dolazi i tuš na akciji po cijeni od 11.90 kuna. Naravno u ponudi su i brojni puderi, ruževi i rumenila.

Na akciji Oriflmae kataloga nalazi se i Bio Clinic linija kozmetike i krema za lice koje se mogu kuptii za 94.90 kuna, a pomažu uklanjanju bora oko očiju. Oriflame vam je ovom prilikom pripremio još niz sjjanih ponuda, a o čemu se raid pogledajte kod nas!