Oriflame katalog

Oriflame katalog

 

Oriflame katalog 14

Oriflame katalog 14 traje od 24.09. do 14.10.2012. godine

Novi Oriflame katalog broj 14 za aktualno razdoblje do 14. listopada donosi vam zanimljive ideje za novu sezonu. Na 68 stranica možete pronaći stručne odgovore na vaša pitanja o ljepoti, proizvode za njegu kože, make-up, mirise, te proizvode za osobnu njegu i wellness.

Svi proizvodi iz ovog Oriflame kataloga cijenom su vrlo pristupačni, a veliki broj je i snižen s redovnih cijena čak do 65%. Tako recimo set, tuš za kapke + Wonder Lush maskara sada košta 44.90kn što je 65% niža cijena od redovne, razni ruževi -50%, kuglice za nijansiranje također -50% itd.

Zanimljivi su za pročitati odgovori na vaša pitanja, drugim riječima, pogledajte savjete stručnjaka na zanimljiva pitanja koja muče svaku modernu ženu, kao npr. “Kako mogu zadržati zdrav ljetni sjaj kose?” ili “Kako mogu izbjeći nelagodu suhe kose?” i slično.

Sve u svemu kao i uvijek, vrlo zanimljiva i atraktivna ponuda iz Oriflame-a do sredine listopada 2012. godine, naša preporuka je svakako odvojite trenutak i pregledajte svih 68 stranica ovog Oriflame kataloga.

Tražite li ostale Oriflame kataloge možete ih prelistati ovdje: Oriflame kataloga.

Budite lijepe uz Oriflame kozmetiku!