Oriflame katalog

Oriflame katalog 11

Oriflame katalog vrijedi od 23.7-12.8. 2012

Oriflame katalog broj 11 je stigao! Kada Oriflame izdaje novi katalog to je posebna poslastica za sve žene koje drže do sebe, bez iznimke. Nismo dugo razmišljali prije nego li smo ovaj Oriflame katalog proglasili našim katalogom tjedna, jer na 68 stranica ova ponuda iz Oriflame-a jednostavno oduševljava.

Odlični proizvodi, još bolje cijene i veeeliki popusti svima će pokrenuti maštu!

Jasnog i prigodnog naziva “Pripremite se za noć zabave!” Oriflame katalog već na početku daje vam do znanja što možete očekivati pregledavajući ga. Radi se o super ponudi proizvoda koji će savršeno ići uz vruće i romantične ljetne noći te vam osigurati onaj “classy” osjećaj za kojim svi tako žudimo.

Nemoguće je i bilo bi besmisleno posebno izdvojiti bilo koji proizvod iz ovog Oriflame kataloga, svi proizvodi su posebni i vrlo primjenjivi, stoga u ovom slučaju nema druge nego detaljno pregledati sveeee! Od početka do kraja 🙂 – priznajte kad je Oriflame u pitanju to više godi nego boli i sumnjamo da će vam u tom smislu biti teško.

68 stranica čiste ekstaze čeka da ih pregledate! Nećemo vam više oduzimati vrijeme, sve što još imamo za dodati je: Uživajte, ovaj Oriflame katalog je tempirana booomba 🙂

Javite nam putem naše facebook fan stranice, što vam se najviše sviđa u ovom Oriflame katalogu i izdvojiti ćemo taj proizvod kako bi ga svi zainteresirani mogli vidjeti!

Ostale Oriflame kataloge možete pronaći ovdje: Oriflame katalog