Offertissima katalog

Offertissima katalog

Offertissima katalog

Offertissima katalog Svi Sveti vrijedi od 17.10.2013 godine do isteka zaliha

Offertissima katalog – Posebna ponuda za blagdan Svih Svetih, lampioni i vazre za groblje, cvijeće, spužve za cvjetne aranžmane različitih veličina, posude za spužve jednostavne i ukrasne, ali i ponuda ostalog Offertissima asortimana. Pogledajte i kupujte povoljno, Offertissima katalog vrijedi sve do isteka zaliha.

Stigao je novi Offertissima katalog koji Vam donosi sažeti pregled prigodne ponude povodom blagdana Svih svetih. Pogledajte katalog i saznajte cijene lampiona raznih oblika, veličina i vrsta, vaza za groblje, svilenog cvijeća i cvjetnih aranžmana, svijeća i lučica i sveg ostalog sličnog asortimana. Na drugoj stranici kataloga zavirite i u ponudu ostalog Offertissima asortimana i pronađite kućne papuče za 19,00 kuna, posude za ovlaživanje zraka  za radijator za 6,00 kuna i još ponešto.

Offertissima d.o.o.  bavi se uvozom, izvozom i trgovinom na veliko i malo kućnih potrepština, školskog pribora, papirnate konfekcije, higijenskih proizvoda, igračaka, stakla, keramike itd hrvatskih i inozemnih dobavljača. Poduzeće ima 35 maloprodajnih  dućana širom Hrvatske te veleprodaji u centralnom skladištu u Novakima. Tvrtka redovito izdaje kataloge sa svojim najboljim ponudama, a sva najnovija izdanja možete pronaći na našim stranicma, u rubrici Offertissima katalog.

Pratite redovito našu rubriku Offertissima katalog i budite u tijeku s najboljim ponudama, kao i sve ostale ponude ostalih prodajnih lanaca u Hrvatskoj.