Offertissima katalog

Offertissima katalog

Offertissima katalog za blagdan Svi sveti

Offertissima katalog vrijedi od 03.10. do prodaje zaliha.

Offertissima katalog veliki izbor lampiona i cvijeća. Novi Offertissima katalog od danas pa sve od isteka zaliha donosi vam specijaliziranu ponudu proizvoda za veliki katolički blagdan dan Svi sveti, koji dolazi 1. studenog 2012. godine.

Buketi prigodnog cvijeća počinju s osnovnim aranžmanom i cijenom od 6kn, dalje u ponudi su razne vrste lampiona, elektronski lampioni, Lampaši, kombinacije u paketu 3+1.

Osim navedenog u ovom kratkom Offertissima katalogu nalaze se i popratni proizvodi kao spužve za cvijeće, vaze za cvijeće, grane cvijeća i slično. Na zadnjoj stranici ponuda je nešto drugačija i uključuje manje proizvode za domaćinstvo, kućne papuče, keramičke posude, šalice i slično, a od istaknutih proizvoda mogla bi vas zanimati ponuda kišobrana s vrlo povoljnom cijenom već od 9kn.

Offertissima proizvode možete nabaviti u trgovinama svaki dan osim nedjelje, u radnom vremenu od 8:00 sati do 20:00 sati što je istaknuto i u samom Offertissima katalogu. Prelistajte ovaj katalog i ukoliko želite prije odlaska pregledajte i ostale Offertissima kataloge na ovom mjestu: Offertissima katalog