OBI katalog

OBI katalog

OBI katalog 3.10.

OBI katalog traje od 21.09. do 3.10.2012. godine

Stigao je novi OBI katalog koji vam do 3 listopada 2012. godine donosi akciju na proizvode za dom i vanjsko uređenje. Mnogo je zanimljivih proizvoda aktualnih za ovo doba godine na akciji u svim OBI prodajnim centrima diljem Hrvatske, koji osim povoljnom cijenom privlače i brojim pogodnostima koje je moguće ostvariti pri kupnji u OBI centrima.

Iz ovog OBI kataloga, moglo bi vas zanimati: ogrjevno drvo, mješavina, sniženo za 14%, prije 349.99kn sada 299.99kn, zimske gume “N-810 Northena” s početnom cijenom od 279.99kn, raznih dimenzija i s 2 godine garancije, dalje, širok izbor laminata i parketa, raznih vrsta, boja i obrada s početnom cijenom od 39.99kn, razne kaminske peći s mogućnošću plaćanja do 10 rata, razni uradi sam alati za kuću i vrt, razna rasvjetna tijela, stropne, zidne i viseće svjetiljke itd.

Zanimljivo je i da u OBI centrima također možete po povoljnoj cijeni unajmiti vozilo s kojim onda možete kupljenu robu dovesti do odredišta.

Kupujte na veliko u OBI centrima i dodatno uštedite 15% popusta za svaku kupnju iznad 2.000kn, ova OBI ponuda se odnosi na sve proizvode iz OBI prodajnog asortimana. Također, ne propustite dan velikih kupaca u svim OBI trgovinama svaki drugi četvrtak (04.10.).

Prelistajte ovaj OBI katalog i pogledajte sami što atraktivno i na akciji pronaći u OBI trgovinama do 3. listopada, želite li prelistati i ostale OBI kataloge samo pratite ovaj link: OBI