NKD moda katalog

NKD moda katalog

NKD Moda katalog listopad

NKD Moda katalog vrijedi od 01.10. do isteka zaliha

Stigao je novi NKD Moda katalog za tekući mjesec listopad koji nam od 1. listopada pa sve do isteka zaliha donosi interesantne akcije i proizvode.

NKD Moda slavi jubilarni, čak pedeseti rođendan i povodom toga za sve nas pripremili su ovu akcijsku ponudu koja je pred vama i koja u sebi sadrži proizvode s uštedom od čak 50%. U novom NKD Moda katalogu očekuju vas sljedeći proizvodi iz dijela NKD asortimana, ženske jakne, muške jakne, klasična i sportska odjeća, donji veš za žene, razne pidžame, zimske čarape, razni modni dodaci, ponuda čizama za cijelu obitelj, te razne posteljine i ručnike za dom.

Također, ovaj NKD Moda katalog sadrži i dosta povoljnih dekorativnih proizvoda koji mogu lijepo ukrasiti svaki dom. Iako je tek početak mjeseca, akcijska ponuda iz ovog NKD Moda kataloga je limitirana do isteka zaliha, stoga ‘što prije to bolje’ do svog omiljenog proizvoda iz ove NKD Moda katalog akcije.

Prelistajte katalog i pogledajte što je novo u NKD trgovinama diljem Hrvatske. Također, pozivamo vas da pogledate i prethodno objavljene NKD kataloge, jer kao i u ovom slučaju NKD Moda akcije nemaju točno određeno vrijeme trajanja, prelistajte na ovom mjestu NKD Moda

NKD Moda katalog video