NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog siječanj

NKD katalog vrijedi od 03.01. do isteka zaliha

NKD katalog sniženja donosi velike popuste povodom uspješnijeg ulaska u 2013. godinu. Tako je NKD katalog siječanj svojim kupcima pripremio zanimljive ponude novih artikala.

U siječanjskoj ponudi na početku NKD kataloga nalaze se zanimljivi predmeti za čišćenje domova. To su metle za čišćenje u ružičastoj i zelenoj boji i to sa zanimljivim uzorkom, a koštaju 34,90 kuna, uz njih dolaze i pasirajuće kante za čišćenje! Naravno, tu su i pop-up posude za prljavo rublje koje se odlično uklapaju u interijer modernih kućanstava inspiriranih pop artom 20. stoljeća.

Osim toga, NKD katalog ovog puta osim odjeće donosi i zanimljivu ponudu artikala za dekoriranje kuhinja poput sata u obliku tave, a tu si i posudice za namirnice u šarenim bojama. Tu su i kutijice za namirnice na akcijskim cijenama, kao i termo posude koje sad koštaju 49.90 kuna.

NKD katalog donosi i povoljnu ponudu tanjura za samo 49.90 kuna. Valja istaknuti i ponudu kupaonskog namještaja. Tako su povoljni zastori za tuš koji koštaju 79.90 kuna, police za kupaonske sitnice koje koštaju 49.90 kuna, ali tu su i kutijice za spremanje stvari. Što je još na akciji NKD kataloga pogledajte kod nas a što je sniženo kod drugih prodavača pogledajte u rubrici “Namještaj“.