NKD katalog Šareni ljetni trendovi

NKD katalog Šareni ljetni trendovi

NKD katalog Šareni ljetni trendovi

NKD katalog Šareni ljetni trendovi vrijedi od 12.06.2017. do prodaje zaliha.

Novi NKD katalog – nove ponude muške i ženske ljetne odjeće modernih krojeva i materijala ugodnih na nošenje, u vedrim ljetnim bojama i modernim uzorcima; po vrlo povoljnim cijenama   – prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i odaberite svoju kombinaciju za ovo ljeto. Ponude iz kataloga vrijede od 12. lipnja 2017. godine do prodaje zaliha.

U novom NKD katalogu pogledajte izdvojene ponude lagane ljetne odjeće za slobodno vrijeme. Izdvajamo ponudu haljine na naramenice s apstraktnim cvjetnim uzorkom s naslovnice kataloga, za samo 44,90 kuna, ženske capri tajice s tropskim uzorkom, dvije boje, za 74,90, haljina s elastanom za 74,90, topovi s čipkanim umetkom na gornjem dijelu leđa, u četiri boje, za 44,90, dugi top nabrani u dvije boje za 64,90 kuna.

Muške majice bez rukava s pamukom i visokozom za 29,90, košulje u izgledu lana, s pamukom Velične od S do 3XL, za 74,90, muške majice bez rukava s printom ili kratkih rukava, također s printom, svaka za 44,90 kuna, muške karirane bermuda hlače s elastičnom pasicom s omčama za pojas, veličine od S do 3XL za 74,90, bokserice od pamuka s elastanom veličine S/M do 8/2XL za 44,90 kuna također su u NKD katalog ponudi.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se sa svim jesenskim ponudama u NKD-u. Pratite našu rubriku NKD katalog na našim stranicama i pratite sve novosti u ponudi i akcije, a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrika Odjeća ili Modni katalozi.

Novi NKD katalog vrijedi od  12. lipnja 2017. godine do prodaje zaliha.