NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog

NKD katalog vrijedi od 28.09.2017. do isteka zaliha.

Novi NKD katalog donosi odlične ponude ženske odjeće iz kolekcije za jesen 2017. Prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i obnovite svoju garderobu modernim i udobnim komadima, dostupnim u svim veličinama, po izuzetno pristupačnim cijenama. Ponude iz kataloga vrijede od 28. rujna 2o17. godine do isteka zaliha.

Sjedište NKD grupacije nalazi se u njemačkom je gradu Bindlach nedaleko od Bayreutha , odakle, iz   centralnog skladišta robu  distribuira u gotovo  1.800 prodavaonica koncerna NKD, u Hrvatskoj, Sloveniji, Njemačkoj, Austriji i Italiji. NKD broji preko 8.000 zaposlenih te  spada među veća eruopska poduzeća u prodaji tekstila.  Od 2007. godine NKD u Njemačkoj, Austriji i Italiji na nkd.com nudi i internetsku prodaju.

U novom NKD katalogu pogledajte novosti iz jesenske kolekcije ženske odjeće u NKD trgovinama. Izdvajamo: Hlače s viskozom i elastanom, veliina 40-48, crne ili bordo boje za 159,90, majica u sivoj boji s printom i V uizrezom, s trakama za vezanje na vratnom izrezu za 74,90 kuna.

Prošivena jakna s kapuljačom, sa skrivenim patentnim zatvaračem, u tamno plavoj ili tamno rozoj boji, s podstavom od flisa, s pletenim rubom, veličine 40 do 48, za samo 229,90 kuna, majica s dolčevita ovrtnikom s gumicom na manžetama i donjem rubu, od mješavine pamuka, za 99,90 kuna, pulover s dolčevita ovratnikom za 1659,90 kuna također su u NKD katalog ponudi.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se sa svim jesenskim ponudama u NKD-u. Pratite našu rubriku NKD katalog na našim stranicama i pratite sve novosti u ponudi i akcije, a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrika Odjeća ili Modni katalozi.

Novi NKD katalog vrijedi od  28. rujna 2o17. godine do isteka zaliha.