NIRD katalog

NIRD katalog

NIRD katalog

NIRD katalog igračaka vrijedi za 2013 / 2014 godinu

Nird katalog igračaka: Igračke za bebe, za djevojčice i dječake, društvene igre, edukativne igračke, plišane igračke, drvene igračke, sport,

Nird katalog igračaka donosi iznimno bogatu ponudu igračaka za sve uzraste. Pogledajte Nird katalog ponudu igračaka za bebe: Tiggi Jgw mekane puzzle, tapet puzzle na razne likove životinja, vozila ili slova, autić na životinjice s 18 Megga kockica,Tiggi glazbeni čekić i alatni ključ, Tiggi mini laptop, guralice u tri boje,  pliš loptica sa šuškalicom u sebi, veliki izbor plišanih igračaka –  savršen prijatelj za  najmlađe, namijenjen djeci starijoj od šest mjeseci i još puno puno više odličnih baby igračaka.

Za djevojčice je Nird katalog pripremio Bepa lutke, Melena program igračaka (mala kuhinja, usisavač, set za uljepšavaje, dnevnik…), Be Be lutke, krpene lutke, odjeća za lutke, kočije, dvorac, Dora i Barbie kućice i još mnogo toga.

Pogledajte i Nird katalog ponudu igračaka za dečke: autići, autobusi i kamioni, bageri, vojni set, helikopter, vlakić, airbus, alat,  sklopivi parking, farma, razne plišane igračke i odlična ponuda edukativnih igračaka za dječake i djevojčice:

Ploče za pisanje,  kocke u helikopteru, Megga masa za modeliranje, dječji laptopi, Učimo brojeve, boje i oblici, odliča izbor puzzla za sve uzraste i ostalo i društvene igre Čovječe ne ljuti se, šah, Super Red 4, Pogodi osobu, Domino, Pomorska bitka, Zmije i ljestve, Metropoly, Igra pamćenja, Frka Zbrka i brojne druge izvrsne igračka.

Kutije za igračke raznih veličina s raznim motivima također su u novoj Nird katalog ponudi. Pogledajte cijeli Nird katalog igračaka  i odaberite, a za još više dobrih ponuda dječjeg asortimana provjerite i ostale objave u našoj rubrici Za djecu.

Ponuda Nird katalog aktualna je do isteka zaliha.