New Yorker katalog

New Yorker katalog

New Yorker katalog

New Yorker katalog Ljetni trendovi vrijedi do isteka zaliha

Novi New Yorker katalog – Ljetni trendovi – dvadeset i osam stranica novih ideja za ljetne kombinacije – vrući ljetni trendovi iz new Yorker dizajnerskih radionica – pogledajte novi New Yorker katalog i odaberite svoju kombinaciju. Kataog vrijedi do isteka zaliha.

Novi New Yorker katalog donosi Vam pregled izdvojenih najboljih modela iz nove ljetne kolekcije za žene i muškarce. Mladenačka liniija Amisu,  Censored zavodljivo i praktično donje rublje te kupaći kostimi, linija elegantne odjeće pogodne za ljetne šetnje ili poslovni look, hippy stil dugih šarenih haljina i torbica s resama – sve to novi su New Yorker prijedlozi za ovo ljeto.

Na stranicama novog New Yorker katalog izdanja potražite i nove kombinacije s kratkim traper hlačama, majice kratkih rukava s fotoprintovima, s natpisima ili jednobojne, cvjetne suknjice, bluze i ruksake, košulje na točkice za muškarce i veliki izbor ljetnih natikača.

Prelistajte katalog i pronađite inspiraciju za svoj outfit. Pratite i druge objave u našoj rubrici novi New Yorker katalog, u kojoj za Vas objavljujemo sve najnovije kataloške objave i časopise s novostima iz ovog lanca modne odjeće, obuće i detalja.

Želite li još više izbora, potražite na našim stranicama i druge kataloge iz kategorija OdjećaObuća ili Modni katalozi i birajte svoj stil.

Novi New Yorker katalog Ljetni  trendovi vrijedi sve do isteka zaliha.