New Yorker katalog

New Yorker katalog

New Yorker katalog jesen

New Yorker katalog jesen vrijedi do isteka zaliha

New Yorker katalog jesen 2012. godine donosi vam kolekciju proizvoda iz svoja dva vrlo popularna branda “Fishbone” i “Smog & Amisu” s odličnim i modernim proizvodima za žene i muškarce po povoljnim cijenama.

Jesenska kolekcija iz ovog New Yorker kataloga razveseliti će mlađu populaciju modernim dizajnom i bojama koji će jasno naglasiti pomalo buntovni stav onoga tko ih nosi.

Osnova ovog New Yorker kataloga za jesen su majice, hlače, jakne i donji veš za žene i od ostalih proizvoda prsluci za žene i muškarce te moderne haljine.

Moramo naglasiti da ovo nije službeno izdanje New Yorker kataloga, stoga ostale proizvode koji nisu ovdje navedeni pogledate osobno u Ney Worker trgovinama diljem Hrvatske. Ove kolekcije dostupne su vam već sada, a kako se radi o sezonskoj ponudi trajati će sve do isteka zaliha, stoga prelistajte ovaj New Yorker katalog sami i na vrijeme nabavite ovogodišnju krpicu (prije nego to napravi vaš prijatelj ili prijateljica :))

Uživajte u odličnoj New Yorker kataloga ponudi, a ostale kataloge iz New Yorkera moći ćete pronaći na linku u nastavku onako kako ih objavljujemo: New Yorker