New yorker katalog

New yorker katalog

New yorker katalog Hip Hop kolekcija

New yorker katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi New Yorker katalog predstavlja Vam svoju novu kolekciju mladenačke odjeće inspiriranu hip hopom osamdesetih. Isprobajte ovog proljeća nešto novo, pogledajte novi New Yorker katalog i odaberite nešto za sebe. Ponuda vrijedi sve do isteka zaliha.

Volite hip hop stil uklopljen u ženstvenost i sexy izgled? Novi New Yorker  katalog donosi nešto upravo za Vas. Masivne ogrlice, umjetna koža, majice i haljine   sportskog kroja s natpisima ili s foto printom, tajice i sportske hlače , sve po tradicionalnim New Yorker povoljnim cijenama. Prelistajte novi New Yorker katalog i uvjerite se sami u odlične ponude.

Tajice s uzorkom s naslovnice za samo 79,00 kuna, majica s fotoprintom za 79,00 i ultra kratka suknjica od umjetne kože za 99,00 kuna, bijele sportske hlače s vrpcom kontrastne boje za 119,00 kuna, vruće hlačice za 159,00, jakna od umjetne kože u motorističkom stilu za 379,00 kuna, haljina na velike točkice za 159,00, topovi za samo 39,00 kuna – tek su neke od odličnih ponuda iz novog New Yorker kataloga Hip Hop.

Prelistajte cijeli katalog, upoznajte se s kompletnom ponudom i unesite novosti u svoj stil ovoga proljeća. Pratite New Yorker kolekcije na našim stranicama i dalje, u našoj rubrici  New Yorker katalog donosimo sve najnovije kataloške objave ove modne kuće. Za još više izbora odaberite još neki od kataloga iz naših rubrika Modni katalozi ili Odjeća.

Novi New Yorker katalog Hip Hop 80’s vrijedi do isteka zaliha.