Mueller Luxus časopis

Mueller Luxus časopis

 

Mueller Luxus časopis

Müller Luxus časopis PROLJEĆE 2013.

Müller Luxus proljeće 2013. – Pregled najatraktivnije ponude u Müller parfumerijama, posebna ponuda za obilježavanje 60 godina postojanja  Müllera noviteti iz svijeta kozmetike, zanimljivosti iz povijesti mode i ljepote,  make upa i parfema, proljetno buđenje uz žive osvježavajuće boje i mirisne note – prelistajte luksuzni Müller Luxus magazin

U  Müller Luxus poglavljima: Ljepota, Make Up i Parfemi pročitajte korisne savjete, informacije  i zanimljivosti, na ukupno 28 stranica luksuznog magazina.

60 savjeta za ljepotu, Mandy Bork pregled lookova posljednjih 60 godina, sve o BB kremama – pomoći za baršunst i svilen ten, najbolji savjeti za njegu kože prikladnu za proljeće očekuju Vas u Müller Luxus odijeljku – Ljepota.

Pronađite savjete za savršen make up i pregled svjetskih trendova u šminkanju, pročitajte report iz svjetskih modnih metropola Pariza, New Yorka i Milana. Napadan ili diskretan, lak za nokte neizostavan je dio proljetnog looka ove godine, pogledajte prijedloge na stranicama Müller Luxus proljetnog izdanja.

Za kraj saznajte sve o novim ženskim i muškim mirisima za ovo proljeće. Donna Karan Big Apple, Just Cavalli, See By Chloe, Bvlgari Men, Hrabar by J.P. Gaultier i Dolce Gabbana samo su neki od prijedloga.

Prelistajte kompletno izdanje Müller Luxus magazina i uživajte u dvadeset i osam stranica luksuzno opremljenog časopisa. Pogledajte i druga aktualna izdanja modnih i kozmetičkih novosti u rubrici Časopis.

Zanima li Vas svježa  Müller ponuda svakako zavirite u našu rubriku   Müller katalog i pogledajte aktualna izdanja.