Muller Luxus

Muller Luxus

Muller Luxus časopis jesen 2013

Muller Luxus časopis vrijedi za jesen 2013.

Muller Luxus časopis – Jesensko izdaje magazina Muller drogerija i parfumerija; preko 28 stranica novosti i zanimljivosti iz svijeta kozmetike i ljepote, prelistajte online Muller Luxus časopis i uživajte u ovom luksuznom izdanju.

Ljepota iz prirode, novosti iz svijeta kozmetike, savjeti za savršen jesenski make up, najbolji jesenski mirisi za nju i za njega i savjeti za njegu muške kože  i novosti iz Mullera – Muller Luxus časopis donosi Vam pregršt zanimljivih i korisnih članaka.

Kako miriše jesen? Pogledajte Muller Luxsusčasopis prijedloge, Muller časopis Vam predstavlja omamljujuće jesensske mirise: Armani Si, Fedi Extreme, Boss Jour, Chloé Chloé, Cacharel Amor Amor in a Flash, Calvin Klein Downtown, Escada Especially Escada Elixir i druge.

Calvin Klein Encounter Fresh, Moschino Forever Sailing, Cavalli Just for him, Gucci Made to Measure ili Invictus Paco Rabanne nepogrešiv su izbor za “jači” spol ove jeseni. Prelistajte Muller Luxus časopis i upoznajte se sa svim najboljim jesenskim mirisima.

Muller Luxus pomaže Vam odabrati pravu njegu za Vašu kožu prikladnu vremenskim prilikama, pogledajte i odaberite iz zaista bogatog Muller asortimana. Muller Luxus časopis poručuje: I prava muška koža treba puno više od vode i sapuna kako bi izgledala zdravo i svježe. Pogledajte savjete za njegu muške kože u hladnijim danima.

Pogledajte i Muller Luxus savjete za savršen jesenski make up, s osobitim naglaskom na oči, naučite naglasiti i istaknuti svoje oči na pravi način, a sve preporučene proizvode možete pronaći u Muller parfumerijama, a za pregled ponude i akcijskih cijena pogledajte Muller katalog na našim stranicama.

Pratite Muller Luxus s nama, sva nova izdanja redovito za Vas objavljujemo na našim stranicama. Želite li se zabaviti i informirati uz još neki od aktualnih modnih časopisa   zavirite u našu rubriku Časopis i odaberite neko od aktualnih izdanja.