Muller kuponi prosinac

Muller kuponi prosinac

Muller kuponi prosinac

Muller kuponi vrijede od 01.12. do 24.12.2020.

Novi Muller katalog donosi: 20 posto popusta na sve Aquafresh paste za zube, 20 posto popusta na sve Sigg bočice, 20 posto popusta na sve Body&Soul poklon setove, 20 posto popusta na sve Lego Duplo proizvode, i ostale Muller akcije. Ponude vrijede u periodu od 01.prosinca do 24.prosinca 2020.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Muller katalogu potražite: 20 posto popusta na sve Aquafresh paste za zube, 15 posto popusta na instant fotografije, 20 posto popusta na sav Maged asortiman, 20 posto popusta na svu njegu sa odjela parfumerije i prirodnog kutka, 20 posto popusta na sve hulahopke, 50 posto popusta na sav PNY i Hytech asortiman dobavljača Feniks.

20 posto popusta na sve Sigg bočice, 25 posto popusta na Hochgenuss kavu ili mlijeko u kapsulama, 20 posto popusta na sve setove za manikuru, 20 posto popusta na sve staklene bočice dobavljača Equa, 20 posto popusta na svu dekorativnu kozmetiku u parfumeriji i u prirodnom kutku, također se nalaze u novom Muller katalogu.

Novi Muller katalog izdvaja i: 20 posto popusta na sve Body&Soul poklon setove, 20 posto popusta na sve Edding sprejeve, 20 posto popusta na sav Hatcimals asortiman, 20 posto popusta na sve mirise sa odjela parfumerije i prirodnog kutka, 20 posto popusta na sva sušila i uređaje za stiliziranje kose te muške električne brijače, i razne druge Muller akcije kozmetike.

S akcijske ponude novi Muller katalog preporuča i: 20 posto popusta na sve Lego Duplo proizvode, 25 posto popusta na sve Mia Bella proizvode, 20 posto popusta na sve Nerf proizvode dobavljača Hasbro, 30 posto popusta na sve poklon setove odjela parfumerije i prirodnog kutka, 40 posto popusta na mirise Prada Luna Rossa edt 50ml i Prada Candy edp 30ml.

Pratite Muller kataloge na našim stranicama i dalje  i štedite na Muller akcijama . Ovoga tjedna ne propustite novi Muller katalog kozmetike i higijenskih proizvoda   Za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naših rubrika Kuponi ili Kozmetika Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog  vrijedi do 24.prosinca 2020.godine.