Muller kuponi Moja beba do

Muller kuponi Moja beba

Muller kuponi Moja beba

Muller kuponi Moja beba vrijede do 24.05.2019.

Muller kuponi za popuste proizvoda za bebe – pogledajte katalog, iskoristite kupone i ostvarite uštedu pri kupnji baby asortimana u Mulleru; ponuda vrijedi do 24. svibnja 2019. godine.

U Muller katalogu s kuponima očekuje Vas: Beauty baby vlažne maramice classic ili sensitive 2×80 nadomjesno pakiranje, nježne za čišćenje, bez bojila i alkohola na popustu od 25 posto, Penaten klasikk proizvodi za njegu normalne kože, za velike i malene, na popustu od 20 posto, Beauty mama grudnjak za dojenje sa fiksirajućim trakama, ekstra mekan, body fit na popustu od 15 kn, Beauty baby vrećice za pelene, 100 komada na popustu od 20 posto.

Mega bloks kocke za razvijanje kreativnosti i vježbanje fine motorike na popustu od 20 posto, Avent dude varalice, ortodontske i simetrijske koje omogućuju prirodni razvoj zuba i zubnog mesa na popustu od 8kn, Beauty baby bio voćni sok za djecu od 4 mjeseca starosti, bez dodatnog šećera, iz kontroliranog ekološkog sjaja 3+1 gratis, HiPP voćne kašice od 4/6 mjeseci 190 grama, 3+1 gratis još su neki od popusta u novom Muller katalogu kupona.

Pratite Muller kataloge na našim stranicama i dalje  i štedite na Muller akcijama . Ovoga tjedna ne propustite novi Muller katalog kozmetike i higijenskih proizvoda   Za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naših rubrika Za djecu ili Kozmetika Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog  vrijedi do 24. svibnja 2019. godine.