Muller katalog Luxus Ideje za darove

Muller katalog Luxus Ideje za darove

Muller katalog Luxus Ideje za darove

Muller katalog Luxus Ideje za darove vrijedi za zimu 2020.

Novi Muller katalog donosi: Nikel set ruža za njegu osjetljive i suhe kože lica, Urban Decay Major-Gems 3-dijelni limited edition set s mini paletom sjenila, Versace Dylan Blue Pour Homme set, i ostale Muller akcije. Ponude vrijede za zimu 2020.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Muller katalogu potražite: Nikel set ruža za njegu osjetljive i suhe kože lica, Guerlain KissKiss sjajna formula koja hvata svjetlo, daje usnama sjaj, a istovremeno ih hidratizira, elvita L’Or Bio božićni set koji pruža jednistveni ritual u tri koraka, uz proizvode s pet rijetkih organskih ulja koja odišu bogatstvom prirode.

Urban Decay Major-Gems 3-dijelni limited edition set s mini paletom sjenila, L’Occitane Verveine Mandarine s organskim ekstaktom obronovca iz Provanse, iskričavog mirisa drvenastih nota, nalik korici oltrusa koja polagano izgara u pucketavo zvuku kamina, Biotherm Homme Aquapower set koji sadrži Aquapower Ice Cooling Effect antitranspirant koji kožu lica štiti, hladi i hidratizira, također se nalaze u novom Muller katalogu.

Novi Muller katalog izdvaja i: Versace Dylan Blue Pour Homme set, Giorgio Armani Code Xmas set koji sadrži Armani Code začinsko-orijentalni miris koji blisko prijanja na kožu i potpuno razvija svoje toplo zračenje tek tijekom večeri, L’Occitane blagdansko drvce za muškarce, poklon set koji će vas impresionirati, Trussardi Uomo Est s gornjom notom mirisa koja je od početka impresivna, i razne druge Muller akcije kozmetike.

S akcijske ponude novi Muller katalog preporuča i: Carolina Herrera Bad Boy od crnog papra, zelenog bergamota i cedrovine, Chloe Nomade poklon-set koji budi avanturistički osjećaj, s ličijem i snažnim hrastovim lišajem, uz freziju koja nježno obavija miris i daje mu cvijetni karakter, Bvglari Man Glacial Essence set s mirisom od borovnice i đumbira koji pružaju kompoziciji jasnoću.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom Mullera za aktualno razdoblje. Pratite Muller kataloge na našim stranicama i dalje  i štedite na Muller akcijama .  Za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naših rubrika Božić 2020 i Kozmetika. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog  vrijedi za zimu 2020.godine.