Muller kuponi

Muller kuponi

Muller katalog Kuponi

Muller katalog Kuponi vrijedi do 31.10.2016.

Novi Muller katalog – kuponi za popuste u Mulleru – 2 kupona za 10 posto popusta na ukupan izos kupnje – pogledajte i iskoristite za uštedu. Ponuda vrijedi do 31. listopada 2016. godine.

U ovom Muller katalogu očekuju Vas dva  kupona za 10 posto popusta na ukupan iznos kupovine koji vrijede u City Center One West (Jankomir), popust se oduzima neposredno na blagajni, popust ne vrijedi na snižene proizvode povodom početka školske godine kao i na knjige, konzole, multimedijska izdanja, tablete, foto usluge, pelene i darovne kartice, kupon je jednokratno iskoristiv, različite akcije se međusobno ne zbrajaju, kupon nije moguće zamijeniti za novac niti je moguća novčana isplata razlike u cijeni.

Pri kupnji CV vlažnih maramica dobivate masku za lice gratis, pri kupnji Blink tableta za strojno pranje posuđe dobivate mirisni ispirač za perilicu posuđa gratis. Pogledajte cijeli Muller katalog i upoznajte se s detaljima ponude.

Prelistajte cijeli Muller katalog i upoznajte se sa svim hit ponudama za ovaj tjedan.

Pratite Muller kataloge i štedite na Muller akciji  u kolovozu, a za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog vrijedi do 31. listopada 2016. godine.