Muller katalog kućanstvo

Muller katalog kućanstvo

Muller katalog kućanstvo

Muller katalog kućanstvo vrijedi od 03.06. do 9.6.2024.

Novi Muller katalog donosi: Drinking Buddies označivaći čaša za samo 5 eura, Termos boca 1l za samo 5 eura, Birkmann pleh za pečenje mini peciva za samo 10 eura, Prinz sušilo za kosu za samo 10 eura, i ostale Muller akcije. Ponude vrijede u periodu od 03.lipnja do 09.lipnja 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Muller katalogu potražite: Drinking Buddies označivaći čaša za samo 5 eura, pleh za pizzu primjeren za korištenje u pećnici, otporan na temperature do 250 stupnjeva Celzijusevih, s četverostrukim neprijanjajućim slojem, granitnog izgleda, na popustu od čak 47 posto za samo 5 umjesto za 9.49 eura, staklena posuda s poklopcem za samo 5 eura.

Termos boca 1l za samo 5 eura, digitalna budilica crne boje, s automatskim podešavanjem s gumbom za osvijetljenje, te s odgodom alarma, prikazom datuma, dimenzija 6,3×7,6x3cm za samo 5 eura, Rotho Fresch set posuda za miješanje, četverodijelni, cool grey, 1,2 + 4 litra, s prstenom protiv klizanja na dnu posude za samo 10 umjesto za 18.99 eura, također se nalaze u novom Muller katalogu.

Novi Muller katalog izdvaja i: Birkmann pleh za pečenje mini peciva za samo 10 eura, Kela beskontaktni dozator sapuna ili dezinfekcijskog sredstva Aurie Comfort, s infracrvenim senzorom, volumen prskanja podesiv u dva stupnja, na popustu od 52 posto za samo 10 umjesto za 21.10 eura, deka za piknik, od flisa za samo 10 eura, i razne druge Muller akcije kućanstva.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Muller katalog preporuča i: Prinz sušilo za kosu za samo 10 eura, Clatronic električni mlinac za kavu za samo 15 euram okretni pladanj od bamusa, savršen za slaganje sira, peciva i slično, s metalnim kugličnim ležajem za lakše okretanje za samo 15 eura, Easymaxx mreža za komarce, dimeznija 150x130cm, pogodna za jednostavno postavljanje zahvaljujući magnetnom pričvršćivanju za samo 15 eura.

Pratite Muller kataloge na našim stranicama i dalje  i štedite na Muller akcijama . Ovoga tjedna ne propustite novi Muller katalog kozmetike i higijenskih proizvoda   Za još više izbora provjerite i druge kataloge iz naše rubrike Kućanstvo. Provjerite i druge objave u našoj rubrici Muller katalog  i uvijek kupujte povoljno.

Novi Muller katalog  vrijedi od 03.lipnja do 09.lipnja 2024.godine.