Modiana katalog

Modiana katalog

Modiana katalog proljeće ljeto 2014

Modiana katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi Modiana katalog predstavlja vam nove  kolekcije iz Modiana multi brand modnih trgovina,  uz pregršt modnih savjeta za kombiniranje, za maksimum efekta. Uklopite u Vaš stil nove trendove i osjećajte se dobro u svojoj novoj odjeći uz savjete iz novog Modiana kataloga. Ponuda je aktualna do isteka zaliha.

Modiana katalog donosi trend report za aktualnu sezonu. Ovoga proljeća i ljeta na svim odjevnim predmetima nosti će se garfički print, prugice i crno-bijeli minimalizam. Pogledajte Modiana katalog prijedloge za sve prigode; poslovne kombinacije i najbolji outfit za ležernu šetnju gradom, kao i za sve druge prigode.

Pogledajte Modiana katalog odabir 20 ključnih hitova sezone za lako kombiniranje omiljenih komada, u potrazi za savršenim stylingom, različititi lookovi za različite osobnosti, pronađite vlastiti stilski pečat.

Uz pregršt savjeta za žene, novi Modiana katalog donosi i novosti iz svijeta muške mode, kao i neodoljivu modu za klince.

Zavirite u novi  Modiana katalog i na preko 40 stranica potražite inspiraciju za svoj novi look. Pratite našu rubriku Modiana i dalje i budite u trendu. Za još više dobrih modnih prijedloga za ovo ljeto potražite na našim stranicama i druge kataloge iz rubrika  Modni kataloziOdjeća Obuća ili Za djecu.

Novi Modiana katalog proljeće/ljeto 2014. vrijedi do isteka zaliha.