Mobelix katalog

Mobelix katalog

Mobelix katalog

Mobelix katalog vrijedi od 18.03. do 31.03.2013.

Mobelix katalog namještaja na ovoj sjajnoj akciji donosi bogatu ponudu namještaja na akcijskim cijenama. Mobelix katalog namještaja akciju je priremio povodom početka proljeća, ali ona vrijedi do kraja ožujka!

Mobelix katalog namještaja tako je na akcijskoj ponudi donio senzacijsku cijenu kauča San Diego koji sad košta 2.690 kuna, a može se kuptii na rate po mjesečnoj otpalti od samo 224.16 kuna. Mobelix katlaog namještaja ne donosi samo za kauč mjesečnu otpaltu već vam za sve veće kupnje daje povoljan kredit otplate na 12 rata.

Mobelix katalog namještaja pripremio je na akciji osim namještaja i dekorativne predmete za vaš interijer. Tako se tepisi mogu kupiti za 40 posto manje i to po cijeni već od 179 kuna! Na akciji namještaja je i atraktivan sat snižen skoro 50 posto pa sad košta samo 79.90 kuna i uklapa se u sve moderne interijere.

Mobelix katalog namještaja donosi i namještaj za dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice, dječje sobe… Što vam je Mobelix ovog proljeća sprmeio provjerite u katalogu!